Burgemeesters van Oostkamp

Voorstelling boek 'De burgemeesters van Ruddervoorde'Op zondag 12 mei stelde Annemie Goethals haar boek over de burgemeesters van Ruddervoorde voor in het mooie kader van het kasteel Pecsteen. Een kasteel waar 3 van de kasteelheren ook burgemeester van Ruddervoorde waren.


Voor de gelegenheid waren de afstammelingen van de burgemeesters uitgenodigd en deze kwamen dan ook met velen en graag naar de voorstelling


Voorzitter Danny startte de samenkomst met een begroeting en bedanking aan iedereen om dan de auteur Annemie in te leiden. Over de inhoud van het boek kunt u op de volgende pagina meer lezen. Zij benadrukte dat het een werk van lange duur geweest is, een werk dat ze eigenlijk met ons betreurd bestuurslid Luc Goethals opstartte.

Burgemeester Jan Dekeyser benadrukte het belang van de plaatselijke kernen binnen een groter geheel, maar was vooral verheugd omwille van de ontmoetingskansen die dergelijke activiteiten genereren. Na de groepsfoto werd er nog geruime tijd gezellig nagepraat bij een wijntje of een ‘Gerard de Ridefort’biertje .